Hej och välkomna till min nystartade blogg!

Mitt namn är Albert, men jag kallas för Abba Boos, fick smeknamnet i skolan av en outgrundlig anledning… Jag är 27 år gammal och bor i Norrköping och jobbar på ett byggvaruhus. (Kommer hålla mig lite hemlig i början).

Vad kommer jag att blogga om?

Jag kommer att blogga om allt möjligt som händer i mitt liv. Troligtvis kommer det bli mycket fokus på just mina intressen, eftersom dem tar upp väldigt mycket tid… Självklart tar jobb, sömn och övriga tråkiga sysslor också upp mycket tid, men det är inget jag bryr mig så mycket om. Jag trivs helt klart på mitt jobb, men det finns ju helt klart roligare saker att göra med sitt liv…

Mina intressen:

Jag har två stora intressen i livet, de är styrketräning och hundar (mer specifikt min hund).

Träning

träning!

Har tränat seriöst på gym i snart 5 år. Hade nog väldigt bra anlag för att lägga på mig muskler så jag är numera ganska stor. Redan det första halvåret såg jag stora förändringar visuellt och inte minst i styrka. Gick från 73 till 86 kilo första året och ökade bland annat från 60 till 120 kg i max bänkpress. En anledning till att träningen gått så bra för mig är nog att jag direkt började köra riktigt seriöst, tog massor av kosttillskott direkt och så vidare.

Jag försöker alltid hålla mig uppdaterad om de senaste trenderna och rönen inom styrketräning. Senaste läste jag på T-Nation en artikel som dissar benpress, länk. Mycket tänkvärt och det ska jag definitivt beakta under nästa benpass. De kosttillskott jag använder är bland annat proteinpulver, bcaa, kreatin och vissa testosteronhöjare.

Hundar

Jag är uppvuxen med Rottweilers och tycker de är underbara hundar. Min nuvarande Råttis heter Brutus och är 4 år gammal.

Jag har gått på en brukshundsklubb till och från sen han var liten och det är mycket intressant och lärorikt. Målet är mest att ha lite kul och få honom till att lyda bra, annars inga tävlingsplaner eller så.

Övrigt

Övriga tiden brukar jag försöka umgås med vänner, spela lite data eller kolla TV/film. En lång skogspromenad tycker jag också är något av det mysigaste som finns!

Vill ni kontakta mig klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *