Ni som brukar titta in här på min blogg gör det troligtvis på grund av att ni har ett intresse av träning, kosttillskott etcetera och andra av er tittar säkert in på grund av att ni delar mitt intresse för hundar och då främst rottweilers. Idag tänkte jag dock skriva av mig lite om skogspromenader, som ni ju redan vet att jag älskar, för det förtjänar verkligen att omtalas!

Beroende av vart i landet man bor så är det ju mer eller mindre självklart att ta sig en tur i skogen, men enligt mig så ska man ta chansen att göra det så fort tillfälle ges! Det är inte bara vi med hund som kan trivas bra i skogen, utan det är även ett hett tips till er som inte har hund. Överlag blir det ju så att man som hundägare är ute på mer promenader än vad andra är, så ska ni skaffa hund så är detta bra att tänka på! Det är ju i och för sig ingen nyhet att man måste komma ihåg att det är lite att stå i när man skaffar hund, men det kan ändå vara bra att blir påmind om det då och då!

Att ta sig ut i skogen tillsammans med Brutus och bara njuta av den där speciella krispiga och friska luften som endast en riktigt bra skog kan förse en med är rena lyxen om ni frågar mig! Som tur är så har jag faktiskt både familjemedlemmar och kompisar som antingen gillar promenader eller som har hund och därför måste ut även de dagar då de kanske helst stannat inne. Jag har med andra ord oftast minst en person att ta med mig ut om jag inte vill vara ensam med skogen och Brutus, vilket jag såklart ibland vill!